fbpx

Cursussen Grafische Vormgeving

De Adobe (Photoshop, Illustrator en InDesign) en Affinity (Photo, Designer, Publisher) cursussen worden gegeven in de vorm van een dagcursus incompany training of privéles. Bij deze cursusvormen is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en vragen tijdens de lessen. Interesse om alle 3 de Adobe of Affinity programma’s te leren? Dan ben je met een Adobe DTP Traject of Affinity DTP Traject goedkoper uit. De Adobe programma’s kun je ook nog eens in een avondcursus volgen.

Inclusief online videomateriaal

Door het volgen van de cursussen krijg je ook toegang tot online video’s waarin alle onderwerpen op een heldere wijze uitgelegd worden. Het videomateriaal is ingedeeld in overzichtelijke korte video’s. Dit naslagwerk kun je gebruiken om naderhand, in je eigen tempo, de cursus nog eens te herhalen.

Cursusaanbod DTP, grafische vormgeving

De Adobe (Photoshop, Illustrator en InDesign), Affinity (Photo, Designer, Publisher) cursussen worden gegeven in de vorm van een incompany training of privéles. Bij deze cursusvormen is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en vragen tijdens de lessen. Interesse om alle 3 de Adobe of Affinity programma’s te leren? Dan ben je met een Adobe DTP Traject of Affinity DTP Traject goedkoper uit. De Adobe programma’s kun je ook nog eens in een avondcursus volgen. Altijd inclusief toegang tot de academy.

Adobe DTP Traject - dagcursus avondcursus en videocursus grafische vormgeving

Adobe DTP

Verreweg de meest gekozen cursus is het Adobe DTP Traject. De meeste cursisten werken vooral met Photoshop en InDesign. Met Illustrator erbij zijn de mogelijkheden eindeloos. Of het nu gaat om digitale uitingen of drukwerk. Na 3 dagen ben jij in staat je eigen grafische media te realiseren en bestaand werk aan te passen.

Adobe Photoshop

Leer in een handomdraai foto’s retoucheren en (kleur) aanpassingen door te voeren. Of maak social media templates, online banners. Adobe Photoshop is leider op het gebied van grafische beeldbewerking.

Adobe Illustrator

Met Illustrator maak je logo’s, iconen, infographics en grafische producten zoals een poster of een website. Na de cursus Illustrator kun je bestaand werk makkelijk aanpassen maar je kunt het ook helemaal zelf creëren.

Adobe InDesign

Na een cursus InDesign kun jij in een handomdraai al je drukwerk en online PDF’s opmaken. Denk aan flyers, brochures, posters, visitekaartjes, stickers, boeken, (roll-up) banners, tijdschriften en digitale PDF’s.

Affinity 2 DTP

Leer in 3 cursusdagen alle vaardigheden om te kunnen werken met Affinity Photo, Designer en Publisher. De drie-eenheid van Affinity is de eerste serieuze concurrent van Adobe in jaren. Iets compacter qua functies maar als je niet samenwerkt met externe vormgevers is een perfect Affinity alternatief op Adobe.

Affinity Photo 2

Leer in een handomdraai foto’s retoucheren en (kleur) aanpassingen door te voeren. Of maak social media templates, online banners. Affinity Photo is het beste alternatief voor Adobe Photoshop.

Affinity Designer 2

Met Designer, als alternatief voor Adobe Illustrator, maak je vector artwork. Denk hierbij aan logo’s, iconen en bijvoorbeeld infographics. Na de cursus kun je bestaand werk makkelijk aanpassen en zelf creëren.

Affinity Publisher 2

Na een cursus Publisher, Affinity’s tegenhanger van Adobe InDesign kun je al je drukwerk en online PDF’s opmaken. Denk aan flyers, brochures, posters, visitekaartjes en digitale PDF’s.

Adobe Rush

Video’s maken hoeft niet veel tijd te kosten. Ook hoeft het geen hogere wiskunde te zijn. Met de cursus Adobe Premiere Rush bewerk jij in no time video’s. Adobe heeft Premiere Pro en Premiere Rush. Deze cursus Adobe Premiere Rush focust zich dan ook volledig op Rush.

Sparsessie

Na afloop van een cursus ga je zelf aan de slag. Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet in staat bent geweest om aan de slag te gaan met de geleerde kennis. In dat geval kun je een halve cursusdag boeken. Ik kijk mee waar je tegen aan loopt en zal persoonsgericht oplossingen bieden.

Strippenkaart

Nadat je kunt werken met Adobe of Affinity ben je klaar voor de volgende stap. Er zijn veel gevorderde technieken die je kunnen helpen om betere media te realiseren. In deze cursus gaan we kijken naar wat je wilt bereiken en pas ik de inhoud van de cursusdag daar volledig op aan.

Gevorderde Cursus

Nadat je kunt werken met Adobe of Affinity ben je klaar voor de volgende stap. Er zijn veel gevorderde technieken die je kunnen helpen om betere media te realiseren. In deze cursus gaan we kijken naar wat je wilt bereiken en pas ik de inhoud van de cursusdag daar volledig op aan.

WordPress

Adobe XD

Videocursus

Strippenkaart