fbpx

Gevorderde cursus (Maatwerk)

Nadat je kunt werken met Adobe (Photoshop, Illustrator, InDesign_ of Affinity (Photo, Designer, Publisher) ben je klaar voor de volgende stap. Er zijn veel gevorderde technieken die je kunnen helpen om betere media te realiseren. In deze cursus gaan we kijken naar wat je wilt bereiken en pas ik de inhoud van de cursusdag daar helemaal op aan.

Deze cursus wordt op maat gegeven, voor cursisten die al ervaring hebben met het programma Photoshop, Illustrator en/of InDesign. Er wordt volledig gekeken naar de leerdoelen van de cursist. De huisstijl en media uitingen van je bedrijf zullen worden meegenomen in de cursus. De tijdsduur van de cursus is flexibel omdat het maatwerk is. Meestal binnen 1 dag tot maximaal 16:00 maar kan meer dagen omvatten als daar behoefte aan is.

Benodigdheden
– Je eigen laptop en muis
– Geïnstalleerde software van Adobe of Affinity
– Algemene computer vaardigheden
– Basiskennis van de betreffende programma’s
– Pen en papier voor notities

Incompany training of privéles
De cursus worden gegeven op locatie in de vorm van een incompany training of privéles. Bij deze cursusvormen is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en vragen. Neem contact op voor de mogelijkheden of schrijf je in.

Certificaat
Het is mogelijk om na afloop van de cursus een certificaat te ontvangen. Dit certificaat is een bewijs van deelname.

“Een maand geleden gezocht naar DTP cursus die overdag en op locatie gegeven kon worden. Mijn oog viel op de ‘Cursus op maat’ van Creatie Nest. Stefan heeft zich goed georiënteerd op mijn bestaand kennisniveau en de focus gelegd op hands-on tips & tricks om mijn dagelijkse DTP-werkzaamheden te verbeteren en kennis aan te scherpen. Super tevreden, fijne informele sfeer en ik heb veel opgestoken!”

D Laureijs
Marketing & Communicatie bij Brita