fbpx

Desktop & Tablet Landscape

Tablet Portrait

Mobile

Ervaringen van cursisten

De laatste reviews van Creatie Nest op Springest.nl

Voor elke ervaring die gepubliceerd wordt op Springest.nl wordt er €1 gedoneerd aan Stichting Edukans. Stichting Edukans werkt aan goed onderwijs in ontwikkelingslanden. Dat doen ze door te zorgen voor een veilige leeromgeving, goed opgeleide en gemotiveerde docenten, betrokkenheid van ouders en relevante opleidingen voor jongeren. Kennis is macht en met jouw review draag je dus bij aan een betere wereld. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Stichting Edukans.

Een greep van de reviews van Creatie Nest op Springest.nl:

“Ik had 1 op 1 begeleiding dus kon alle vragen stellen die ik wilde waardoor ik erg veel geleerd heb. De cursus was logisch opgebouwd en alle info kan ik teruglezen in het lesmateriaal wat je meekrijgt. Stefan is erg kundig en heeft veel plezier in het lesgeven.”

“Met ontzettend veel plezier heb ik de Photoshop cursus bij Stefan gevolgd. Het les materiaal is fijn opgebouwd en heel begrijpelijk omschreven. Tijdens de cursus was er een fijne informele sfeer waarbij er ruimte was om vragen te stellen en om specifiek op mijn behoefte Photoshop te leren. Deze cursus is een echte aanrader als je de belangrijkste Photoshop tools in de basis wilt begrijpen en praktisch wilt toepassen!”

“Hij heeft niet alleen kennis, maar kan het ook erg goed overbrengen. Binnen een groep van verschillend kennis niveau is dat namelijk niet altijd gemakkelijk. Materiaal is daarbij ook erg goed voorbereid. Heel veel geleerd in slechts een dag.”

“Fijne duidelijke uitleg van een echte expert, die er zelf veel met Photoshop werkt en je dus alle ins en outs en trucjes kan leren. Werken in kleine groepjes werkt perfect, er is veel ruimte voor vragen en persoonlijke begeleiding.”

“Deze cursus is een echte aanrader voor wie op een leuke én leerzame manier met Photoshop wil leren werken! Je krijgt alle ruimte voor vragen en goede feedback op je ‘huiswerk’! Thx Stefan!”

“Het was zeker dezelfde kwaliteit zoals de eerdere Photoshop cursus/ workshop, die we Stefan Hensen hadden ontvangen. Ook deze Illustrator cursus was weer erg leuk, gezellig en vooral leerzaam! ”

“Tijdens deze lesdag is er een wereld voor me open gegaan. Ik had nul ervaring met Illustrator, maar kan na deze verhelderende dag wel zeggen dat ik het programma in de basis snap en al aardig uit de voeten kan.

Stefan geeft ontzettend leuk les en heeft een leerzaam programma in elkaar gezet. Een echte aanrader!”

“Op aanraden van bevriende ondernemers Stefan van Creatie Nest benaderd om een InCompany training te verzorgen. Niets dan lof voor de manier waarop Stefan binnen een dag vol enthousiasme, met actuele vakkennis, perfect opgemaakt lesmateriaal en een ontspannen sfeer ervoor weet te zorgen dat alle deelnemers de basisvaardigheden en kennis van Photoshop onder de knie krijgen. En dat werpt gelijk zijn vruchten af. Medewerkers kunnen het programma nu écht optimaal voor hun werk gebruiken. Door de positieve ervaring met Stefan zijn manier van lesgeven ga ik Creatie Nest dan ook uitnodigen om een opleiding voor InDesign en Illustrator te verzorgen. Als je een begenadigd docent en prettig mens zoekt om je personeel te laten bijscholen? Zet hem voor je klas. Stefan, bedankt en tot gauw.”

“Wederom een ontzettend leerzame dag gehad waarin ik heb geleerd om met InDesign te werken. De opbouw van de cursus was goed, heldere uitleg en genoeg ruimte om vragen te stellen en te oefenen. Ik ben nu in staat om brochures en folders aan te passen, ze op de juiste manier te exporteren en klaar te maken voor print. Daarnaast heb ik ook geleerd hoe je van scratch af aan, zelf een document te ontwikkelen. Dit onderdeel moet ik uiteraard nu gaan oefenen, maar alle tools heeft Stefan aangereikt en uitgelegd. Bedankt Stefan!”

“In 3 dagen een DTP basis cursus. Perfect! ik heb heel efficeint nu een goed beeld gekregen van de afzondelijke maar ook gezamelijke programma mogelijkheden, Indesign was een prima afsluiting om alles bijelkaar te brengen. Dmv deze laatste workshop ook een goed idee gekregen over het opmaken van allerlei paper media ”

“Zeer leerzame cursus gegeven door een leuke en vooral ook geduldige docent! Alle ruimte voor vragen en voorbeelden, zodat je meteen InDesign praktisch kan toepassen! Als je iets niet snapt dan wordt met veel geduld alles uitgelegd totdat je het snapt, heel fijn! En de reader leest makkelijk en begrijpelijk zodat je daarna nog alles eens terug kan lezen. ”

“Het was een leuke en zeer leerzame cursus over Illustrator! Stefan legt alles rustig uit totdat je het snapt en geeft alle ruimte voor vragen. Tijdens de cursus krijg je ook goed de gelegenheid om te oefenen en ook nuttige tips over sites die je kan gebruiken. Na deze cursus kan je echt zelf aan de slag met Illustrator, top! ”

“Zeer ervaren mentor, die de tijd neemt om alles uit te leggen. Hele duidelijke reader en voor iedereen te lezen! Als beginnen heb ik binnen 1 dag alle basis onder de knie. Blij mee! ”

“Hele fijne cursus! Stefan legt alles heel duidelijk uit en past zich gemakkelijk aan aan je eigen tempo. Zo leer je in 1 dag ontzettend veel en kun je ook echt direct met Photoshop aan de slag. Echt een aanrader!”

“Aangenaam verrast door de cursus photoshop! In een relatief korte tijd ontzettend veel geleerd over het programma. Stefan kwam naar ons toe op kantoor, en de sfeer was gezellig en ontspannen. ”

“De Cursus InDesign brengt veel zaken samen. Zaken die je in Photoshop en Illustrator hebt gemaakt kun je in InDesign samenvoegen tot een prachtig geheel. Stefan neemt uitgebreid de tijd om zaken uit te leggen, net zo lang totdat je het snapt. Hij maakt moeilijkere dingen simpel, waardoor het voor mij eenvoudig te volgen was. Ik kan, en ga, er zeker direct mee aan de slag. Voor een Cursus InDesign zou ik iedereen aanraden naar Creatienest te gaan. ”

“Wat een ontzettend leuke cursus, mede door het enthousiasme van de trainer. Hij brengt de Adobe pakketten terug tot hun essentie en leert je de meest gebruikte tools te gebruiken. De 1 op 1 aanpak werkt in dit geval heel goed, omdat je zo in je eigen tempo de dingen aangeleerd krijgt en er tijd is om bij sommige zaken langer stil te staan. Stefan legt op een eenvoudige manier alles uit met heel veel geduld. Je merkt dat hij jarenlang ervaring heeft met grafisch design. Stefan is een ‘mensen-mens’, hij is oprecht in je geïnteresseerd, wat prettig is als je 3 dagen lang met elkaar ‘opgescheept’ zit. Hij verdeelt de moeilijke en minder moeilijke onderwerpen goed over de dag. Alle behandelde zaken zijn ook nog eens terug te vinden in de duidelijke reader. Het is prettig dat de training op je eigen locatie plaats kan vinden, zodat je geen reistijd hebt. Ik ben zeer tevreden, zou voor een dergelijke cursus zeker weer naar Creatienest gaan. Een aanrader voor iedereen. Na deze 3 cursusdagen kun je echt al hele mooie dingen maken!”

“Na de basiscursus Photoshop ook de cursus Illustrator laten doceren door Stefan. Wederom uitermate tevreden over onze samenwerking.
Stefan is een docent die je iedereen toewenst. Hij is enthousiast, bevlogen, persoonlijk zeer betrokken en weet iedereen in een korte tijd een hoop kennis bij te brengen door zijn expertise en ervaring. In een dag tijd van abracadabra naar het beheersen van de basisprincipes van Illustrator. Een bijscholing die meteen zijn vruchten afwerpt in ons bedrijf. Dankjewel Stefan en tot gauw als we toe zijn aan de gevorderden cursus!”

“Een fijne dagcursus Illustrator gehad, waarbij bijna alle aspecten worden behandeld voor een goede basiskennis. Stefan komt zelf ook met veel praktische voorbeelden uit de praktijk, en geeft veel tips m.b.t hulp-websites, templates, downloaden van beeldmateriaal etc. Zo heb je ook echt wat aan deze cursus in de praktijk. Mocht je nog vragen hebben na afloop, kan je altijd terug kijken in de reader of Stefan persoonlijk een email sturen. Hij is altijd bereikbaar.”

 • Cursus Photoshop

  Klaas

  “Ik heb vandaag een individuele basiscursus Photoshop gevolgd bij Creatie Nest. Stefan legt gestructureerd en met geduld de lesstof uit. Aan de hand van oefenfoto’s oefen je gelijk zelf de stof in de praktijk. Je merkt aan alles dat Stefan een ruime ervaring in en passie voor photoshop heeft. Los van het vakinhoudelijke is Stefan ook gewoon een erg aardig persoon. Ook niet onbelangrijk. Lang verhaal kort, Creatie Nest is een aanrader!”

 • Cursus Illustrator

  Iris

  “Tijdens deze lesdag is er een wereld voor me open gegaan. Ik had nul ervaring met Illustrator, maar kan na deze verhelderende dag wel zeggen dat ik het programma in de basis snap en al aardig uit de voeten kan. Stefan geeft ontzettend leuk les en heeft een leerzaam programma in elkaar gezet. Een echte aanrader!”

 • Cursus InDesign

  Clair

  “Stefans enthousiasme is aanstekelijk. Hij legt dingen uit aangepast aan het niveau van de cursisten en daardoor krijg je de kans om zo veel mogelijk uit de cursus te halen. Hij heeft verstand van zaken en is geduldig bij de uitleg. Al met al een toples!”

 • Cursus DTP

  Marieke

  “Wat een ontzettend leuke cursus, mede door het enthousiasme van de trainer. Hij brengt de Adobe pakketten terug tot hun essentie en leert je de meest gebruikte tools te gebruiken. De 1 op 1 aanpak werkt in dit geval heel goed, omdat je zo in je eigen tempo de dingen aangeleerd krijgt en er tijd is om bij sommige zaken langer stil te staan. Stefan legt op een eenvoudige manier alles uit met heel veel geduld. Je merkt dat hij jarenlang ervaring heeft met grafisch design. Stefan is een ‘mensen-mens’, hij is oprecht in je geïnteresseerd, wat prettig is als je 3 dagen lang met elkaar ‘opgescheept’ zit. Hij verdeelt de moeilijke en minder moeilijke onderwerpen goed over de dag. Alle behandelde zaken zijn ook nog eens terug te vinden in de duidelijke reader. Het is prettig dat de training op je eigen locatie plaats kan vinden, zodat je geen reistijd hebt. Ik ben zeer tevreden, zou voor een dergelijke cursus zeker weer naar Creatie Nest gaan. Een aanrader voor iedereen. Na deze 3 cursusdagen kun je echt al hele mooie dingen maken!”

Creatie Nest verzorgde opleidingstrajecten in partnership met