fbpx

Desktop & Tablet Landscape

Tablet Portrait

Mobile

Ervaringen Cursus Adobe DTP Traject

Er kan natuurlijk veel gezegd worden door mijzelf om aan te geven hoe een cursus in elkaar steekt en wat ik er aan doe om de kwaliteit hoog te houden maar uiteindelijk is het de cursist die bepaalt of een cursus geslaagd is of niet. Daarom zie je op deze pagina de reviews voor het Adobe DTP Traject. Een dank je wel voor alle cursisten die de tijd hebben genomen om een ervaring hebben achter te laten.

 • Thomas Neef

  Marketing Team member


  “Een collega en ik kregen verschillende trainingen van Stefan, namelijk Photoshop, Indesign en Illustrator. Doordat we met zijn tweeën waren kregen we natuurlijk volop de aandacht. Dit was natuurlijk hartstikke mooi. De lessen waren aan mijn instapniveau aangepast en waren hierdoor prima te volgen. De combinatie van theorie en zelf oefenen was ook iets wat goed voor mij was. Ik werk in de marketing en gebruik vooral Photoshop en Indesign vaak en heb al redelijk wat content gemaakt dankzij deze lessen. Verder zijn de instructievideo’s die ik kan gebruiken erg handig als ik toch nog even iets wil opzoeken.”

 • Alex van Hoof

  Hoofdredacteur


  “De uitleg over het gehele DTP traject is helder, en bovendien zorgen de online video’s voor een onmisbare vraagbaak. En, staat er een bepaalde video-uitleg niet bij, dan maakt Stefan die, op maat dus. Voor wie het DTP-traject meer in de vingers wil krijgen, raad ik deze cursus zeker aan.”

 • Sanne van der Meulen

  QA Coordinator | Creatief


  “Stefan is een goede docent en weet je te enthousiasmeren met leuke oefeningen, praktijk voorbeelden en handigheidjes. De lesstof is heel duidelijk en logisch opgebouwd. De combinatie van de cursus en online cursus vind ik goed werken. Ik had geen ervaring met de programma’s maar kon het hierdoor snel oppakken, en ben ook echt gemotiveerd om er zelf mee aan de slag te gaan.”

 • Joke van Schijndel

  Marketing & Communicatie specialist


  “In mijn vakgebied als marketeer wilde ik graag een eerste gedegen basis aanleggen binnen Grafische Vormgeving met als doelgebieden: Photoshop, Illustrator en InDesign. Stefan van Creatienest heeft me tijdens de 1-op-1 cursus de juiste kennis en inzichten meegegeven met heel veel praktische tips en tricks zodat je vrij snel de basics en mogelijkheden vd programma’s kunt benutten! De 1-op-1 sessies zijn perfect omdat hij daardoor makkelijk meebeweegt op jouw tempo en stil staat bij de punten waar je even meer verdieping of tijd nodig hebt. Daarnaast: geen 3-6 maanden wachten tot de cursus start maar met Stefan kun je op korte termijn schakelen, ideaal.

  Stefan is verder een ontzettend bevlogen, enthousiaste en creatieve persoonlijkheid die serieus echt alle ins en outs kent van de programma’s! Hij inspireert je met gave ideeën en neemt je mee in zijn passie voor dit vakgebied. Daarnaast heb je ook toegang tot extra cursusmateriaal zoals video’s. Erg fijn omdat er veel stof op je afkomt tijdens deze dagen en je de verschillende opdrachten terug kunt kijken, of je verder kunt ontwikkelen met dit naslagwerk! ”

 • Pauline Biard

  Content Strategist


  “If you are looking for a complete course to learn the basics of Photoshop, Illustrator and InDesign don’t look further, Stefan is who you need. This 3 days course is well constructed and Stefan took the time to answer specific questions that were not necessarily in the program. Again, thank you very much Stefan for this great cursus!”

 • Dirks


  “Stefan van Creatienest heeft er met de cursus DTP in een aantal dagen voor gezorgd dat ik als leek de belangrijkste aspecten van Photoshop, Illustrator en InDesign heb gezien en ervaren. Ik hoef nu niet meer voor elke klus een bureau in te huren en ben in gesprek met bureaus een volwaardiger gesprekspartner geworden. Stefan is een prettige en geduldige trainer, de readers en het videomateriaal zijn perfecte naslagwerken. Wat mij betreft echt een aanrader!”

 • Marieke Martens

  Business Development Assistant


  “Wat een ontzettend leuke cursus, mede door het enthousiasme van de trainer. Hij brengt de Adobe pakketten terug tot hun essentie en leert je de meest gebruikte tools te gebruiken. De 1 op 1 aanpak werkt in dit geval heel goed, omdat je zo in je eigen tempo de dingen aangeleerd krijgt en er tijd is om bij sommige zaken langer stil te staan. Stefan legt op een eenvoudige manier alles uit met heel veel geduld. Je merkt dat hij jarenlang ervaring heeft met grafisch design. Stefan is een ‘mensen-mens’, hij is oprecht in je geïnteresseerd, wat prettig is als je 3 dagen lang met elkaar ‘opgescheept’ zit. Hij verdeelt de moeilijke en minder moeilijke onderwerpen goed over de dag. Alle behandelde zaken zijn ook nog eens terug te vinden in de duidelijke reader. Het is prettig dat de training op je eigen locatie plaats kan vinden, zodat je geen reistijd hebt. Ik ben zeer tevreden, zou voor een dergelijke cursus zeker weer naar Creatienest gaan. Een aanrader voor iedereen. Na deze 3 cursusdagen kun je echt al hele mooie dingen maken!”