fbpx

Desktop & Tablet Landscape

Tablet Portrait

Mobile

Ervaringen Cursus Adobe Photoshop

Er kan natuurlijk veel gezegd worden door mijzelf om aan te geven hoe een cursus in elkaar steekt en wat ik er aan doe om de kwaliteit hoog te houden maar uiteindelijk is het de cursist die bepaalt of een cursus geslaagd is of niet. Daarom zie je op deze pagina de reviews voor de Adobe Photoshop cursus. Een dank je wel voor alle cursisten die de tijd hebben genomen om een ervaring hebben achter te laten.

 • Antoinette Westerbeek

  Merk Marketeer


  “Wat een inspiratie, kennis en vaardigheid heb ik opgedaan bij deze cursus. Ik had al langer de wens om mij te verdiepen in Photoshop; voor zakelijk gebruik maar ook omdat ik het leuk vind creatief bezig te zijn. Doordat Stefan kundig en gestructureerd door de belangrijkste features van het programma gaat, leert hij jou op een effectieve wijze met Fotoshop te werken. Dit doet hij met zoveel enthousiasme en passie. Hij heeft daarbij sprekende praktijkopdrachten en past de cursus aan op jouw niveau. Wat mij betreft een echte meerwaarde dat hij dit 1-op-1 doet. Met behulp van zijn instructievideo’s kun je, waar nodig, de stof herhalen en je nog meer verdiepen. Zo raak je niet verdwaald in de jungle van alle mogelijkheden. Ik kijk nu al uit naar de volgende workshop die ik bij Stefan zal volgen; InDesign.”

 • Alex van Hoof

  Hoofdredacteur


  “Handigheidjes, trucjes, technische vaasrdigheden…, ze zijn allemaal noodzakelijk voor Photoshop. Dankzij de duidelijk uitleg van Stefan en de zeer uitgebreide en toeopasselijke video’s raak je niet verloren tussen de gereedschappen, vensters, lagen en koppelingen.”

 • Tessa Erkendiep

  Communicatie


  “Mijn nieuwsgierigheid naar de mogelijkheden van Photoshop heeft er voor gezorgd dat ik een cursus wilde doen. Deze basiscursus door Stefan gegeven is meer dan genoeg om geïnspireerd te worden door het programma en alle mogelijkheden. Stefan gaat op een heel fijn tempo de cursus door en weet echt alles over Photoshop! Zijn passie voor zijn vak laat hij tijdens de cursussen ook zien in combinatie met leuke voorbeelden van alle mogelijkheden met Photoshop. Heel erg bedankt Stefan!”

 • Debbie Brok

  Vormgever


  “Ik heb in 1 dag super veel geleerd van Stefan! Zowel de dag over Photoshop als de dag over Illustrator. Hij geeft professioneel oefenmateriaal en legt het rustig en duidelijk uit. Stefan past het tempo aan als dat nodig is. Als het duidelijk was, gingen we er sneller doorheen. Had ik er moeite mee, deden we er wat langer over. Heel prettig!”

 • Kirsten de J.

  Communicatie


  “Tijdens de cursus heb ik mijn Photoshop-kennis flink kunnen opfrissen en vergroten. De keuze voor een een-op-een cursus beviel mij zeer goed. Stefan is betrokken, enthousiast, luistert naar wat je al weet en gaat daarop verder. En waar nodig legt hij alles nog een keer uit. Bovendien het was gezellig en inspirerend om samen te sparren over mooie grafische voorbeelden. In de reader en video’s wordt stapsgewijs uitgelegd hoe je met Photoshop kunt werken, die gaan zeker van pas komen als naslagwerk. Kortom, de Photoshop-cursus bij Stefan was het meer dan waard!”

 • Pauline Biard

  Content Strategist


  “Stefan is very friendly and patient. I felt comfortable asking any questions and he took the time to answer them even though they were not strictly linked to the course’s program. I think the program is very well constructed and I really like the fact that it is a private lesson. Step by step you are discovering the Photoshop’s tools and their meanings. After this day, I really have the sensation of knowing the basics of Photoshop and I now feel more comfortable in using it! Thank you very much for your great teaching skills Stefan! Looking forward to do the same with InDesign and Illustrator!”

 • Bo Knapen

  Eventmanager


  “Stefan is erg enthousiast en plezierig om van te leren. Hij past zich goed aan aan het tempo van de cursist. Hij is erg ervaren en heeft leuke voorbeeld opdrachten. Meteen toepasbaar in de praktijk!”

 • A. Ziska


  “De basis cursus Photoshop geeft een goed overzicht over verschillende tools van het programma. Stefan is een hele vriendelijke trainer die ingaat op alle vragen van de cursisten en rekening houdt met de individuele leerwensen. Hij weet de deelnemers tijdens de hele dag enthousiast te maken om de ins en outs van het programma te ontdekken. Ook legt hij de verschillende stappen heel duidelijk uit en gebruikt goede voorbeelden en oefeningen. Op die manier kan je de cursus makkelijk volgen ook als je nog geen ervaring met Photoshop hebt. Ik zou deze cursus zeker aanbevelen!”

 • A. Brandes

  E-commerce medewerker Content


  “Als je met Photoshop aan de slag wilt maar niet zo goed weet hoe het werkt, welke tools handig zijn om te gebruiken en hoe het efficiënt kan, dan moet je Stefan hebben. Hij weet er alles van en kan het heel goed en met veel geduld overbrengen. Iedereen krijgt de nodige aandacht en hij speelt goed in op het niveau van de cursisten. Bovendien krijg je uitgebreid lesmateriaal mee en kun je achteraf uitlegfilmpjes terugkijken. De perfecte basis om zelf met het bewerken van foto’s aan de slag te gaan.”

 • S. Maarsen

  Contentmedewerker Intratuin


  “In de cursus werd er stap voor stap precies uitgelegd wat wij bij Intratuin nodig hadden, pak hier ook de nodige enthousiasme bij en je hebt een hele goeie leerzame dag.”

 • Dirks


  “Stefan geeft in één dag concrete handvatten om zelfstandig en goed met Photoshop aan de slag te kunnen gaan. De cursusmaterialen zijn duidelijk, praktisch en goed. Stefan is een prettige trainer die geduldig is en de zaken helder uitlegt. Een aanrader!”

 • Marks

  Marketing Communicatie Manager


  “Zeer heldere uitleg en ruimte voor verdieping waar ik het nodig had. Stefan anticipeert snel en ziet over welke vaardigheden je al beschikt en waar je kansen liggen. Sterk aan te raden. Ook voor cursisten met al wat meer basiskennis zoals ik. ”

 • Kara Ernest

  Founders Eindhovens Rondje


  “Heldere communicatie, daar begon het mee. Verwachtingen overtroffen! Voorbereidingen waren goed, de inhoud en het niveau waren meer dan naar wens, gemoedelijke sfeer waarbij een grapje gewoon kon. Een rustig, prettig mensen mens, met rijke kennis en ervaring. Ik kan Stefan en zijn cursus (aanbod) oprecht van harte aanbevelen. Niet geheel onbelangrijk is de betrokkenheid van Stefan, die was voorafgaand en na de cursus erg prettig!”

 • De Beer

  Ontwerper


  “Stefan is een hele fijne trainer. Hij heeft veel vakinhoudelijke kennis en geeft naast de basis technieken ook veel bruikbare vormgevingstips. De training voelt heel natuurlijk en persoonlijk aan. Ik kan Stefan van harte aanbevelen.”.”

 • Opmeer


  “Stefan heeft de cursus rustig en op een aansluitend op mijn (trage) tempo weten uit te leggen. Hij is zeer vriendelijk en niet vies van een grapje, waardoor zo’n programma leren opeens een stuk leuker wordt!”

 • B Wilmer

  Ondernemer


  “Cursus en de lessen van Stefan als erg prettig ervaren. Duidelijke uitleg, en past het tempo aan het niveau van de cursist. Tijdens de cursus kwamen diverse tools aan bod, en heb ik veel handvaten gekregen om zelf aan de slag te gaan met Photoshop en me het programma eigen te maken.”

 • Van Der Cammen

  Ontwerper


  “Vriendelijk, goede uitleg, duidelijke uitleg, rustig, in voor een grapje. Zowel schriftelijke, mondelinge en uitleg via filmpjes erg duidelijk en heel handig. Handige tips en een cursus met veel inhoud.”

 • Els van Oijen

  Office Manager


  “We hebben het als heel prettig ervaren dat de training op kantoor kon plaatsvinden. De training was duidelijk, Stefan legt in alle rust uit wat er allemaal mogelijk is binnen Photoshop. Waar nodig stuurt hij de cursisten bij.”

 • K vd Bij

  Teamleider


  “Ik heb vandaag een individuele basiscursus Photoshop gevolgd bij Creatie Nest. Stefan legt gestructureerd en met geduld de lesstof uit. Aan de hand van oefenfoto’s oefen je gelijk zelf de stof in de praktijk. Je merkt aan alles dat Stefan een ruime ervaring in en passie voor photoshop heeft. Los van het vakinhoudelijke is Stefan ook gewoon een erg aardig persoon. Ook niet onbelangrijk. Lang verhaal kort, Creatie Nest is een aanrader!”

 • Mandy Voskuijl

  Campagnemanager


  “Stefan weet de lesstof op een ontspannen manier goed over te brengen. Ik heb in één dag heel veel geleerd, veel geoefend, én ik heb een fijne dag gehad. Hij laat een handleiding en veel oefenmateriaal achter zodat je zelf later door kunt gaan. Top!”

 • Lobke Kapteijns

  Communicatie & PR


  “Een goede inhoudelijke cursus gehad van Stefan. Duidelijke uitleg, goed naslagwerk voor nadien gekregen en bovendien erg goede begeleiding tijdens de workshop. Hij kent alle ins en outs van de programma’s, dat is goed te merken.”

 • Julia Boons

  Verkoop Medewerker


  “Ik heb de Photoshop cursus gevolgd. Ik had hier nog geen kennis van en ik heb verrassend veel geleerd in een dag. Alles werd goed en duidelijk uitgelegd. Daarbij is de reader die je krijgt ook duidelijk en daardoor kan ik thuis makkelijk oefenen. Ik ben erg enthousiast over de cursus, zeker een aanrader.”

 • Clair Bos

  Marketing en communicatie


  “Stefan is een fijn persoon die op een structurele en leuke manier de informatie over weet te brengen. Het lesmateriaal was goedverzorgd en de tussenopdrachtjes waren informatief en leuk. Helemaal top!”

 • Myrthe Broersma

  Online Marketeer


  “Het was super makkelijk om alle trucs en tips te leren van Stefan. Daarnaast leert hij je ook echt de denkwijze hoe je moet omgaan met Photoshop. Enorm fijne uitleg! Thanks Stefan :)”

 • Valerie Laarveld

  Communicatieadviseur / Content specialist / Copy writer / Webredactie / Productmanagement / Marketing


  “De Photoshop cursus was erg interessant. Stefan stemde de training goed af op mijn wensen en mijn vakgebied (communicatie). Erg fijn dat dit 1-op-1 kon, daar steek je toch het meeste van op. Stefan, veel succes verder met binnenkort je eigen trainingslocatie!”

 • Lotte Hermsen

  Marketeer


  “De cursus die Stefan aan mij gegeven heeft was super, hij legt alles goed uit. En is veel tijd voor extra vragen! Het lesmateriaal dat ik van Stefan ontving was keurig verzorgd en makkelijk om na de les nog mee te oefenen. Bedankt voor de goede training!”

 • Grace Wang

  Content Marketeer


  “I highly recommend the Photoshop course taught by Stefan if you would like some basic skills in Photoshop. He not only teaches you how to use the functions in the programs, but also gives design tips, which is quite helpful. He is very patient and was happy to answer all my questions. He was also able to customize the course based on what functions I would be using most of the time.”

 • Abel G


  “Dankzij deze cursus ben ik helemaal bij in mijn Photoshop kennis. Dankzij Stefan kan ik nu optimaal reroucheren, beeldbewerken en kleuren bewerken. Voor de cursus werd ik netjes gebeld om mijn eigen leerwensen door te nemen. Deze wensen werden mee genomen in de cursus. Ontzettend blij met de verworven kennis!”

 • Kirsti Linden

  Digital Marketing Coordinator


  “Aangenaam verrast door de cursus photoshop! In een relatief korte tijd ontzettend veel geleerd over het programma. Stefan kwam naar ons toe op kantoor, en de sfeer was gezellig en ontspannen.”

 • Marieke Martens

  Business Development Assistant


  “Hele fijne cursus! Stefan legt alles heel duidelijk uit en past zich gemakkelijk aan aan je eigen tempo. Zo leer je in 1 dag ontzettend veel en kun je ook echt direct met Photoshop aan de slag. Echt een aanrader!”

 • Agihard Prod.

  Creative Director


  “Op aanraden van bevriende ondernemers Stefan van CreatieNest benaderd om een InCompany training te verzorgen.

  Niets dan lof voor de manier waarop Stefan binnen een dag vol enthousiasme, met actuele vakkennis, perfect opgemaakt lesmateriaal en een ontspannen sfeer ervoor weet te zorgen dat alle deelnemers de basisvaardigheden en kennis van Photoshop onder de knie krijgen.

  En dat werpt gelijk zijn vruchten af. Medewerkers kunnen het programma nu écht optimaal voor hun werk gebruiken. Door de positieve ervaring met Stefan zijn manier van lesgeven ga ik CreatieNest dan ook uitnodigen om een opleiding voor InDesign en Illustrator te verzorgen.

  Als je een begenadigd docent en prettig mens zoekt om je personeel te laten bijscholen? Zet hem voor je klas. Stefan, bedankt en tot gauw.”

 • J. Vos

  Senior Tax Manager


  “Deze cursus is een echte aanrader voor wie op een leuke én leerzame manier met Photoshop wil leren werken! Je krijgt alle ruimte voor vragen en goede feedback op je ‘huiswerk’! Thx Stefan! ”

 • Arianne Touw

  Office Operations


  “Fijne duidelijke uitleg van een echte expert, die er zelf veel met Photoshop werkt en je dus alle ins en outs en trucjes kan leren. Werken in kleine groepjes werkt perfect, er is veel ruimte voor vragen en persoonlijke begeleiding.”

 • Chantal Schoen

  Event & Relations Manager


  “Hij heeft niet alleen kennis, maar kan het ook erg goed overbrengen. Binnen een groep van verschillend kennis niveau is dat namelijk niet altijd gemakkelijk. Materiaal is daarbij ook erg goed voorbereid. Heel veel geleerd in slechts een dag.”

 • Strategy | Brand & Identity | Digital | PR | Content & Creation


  “Met ontzettend veel plezier heb ik de Photoshop cursus bij Stefan gevolgd. Het les materiaal is fijn opgebouwd en heel begrijpelijk omschreven. Tijdens de cursus was er een fijne informele sfeer waarbij er ruimte was om vragen te stellen en om specifiek op mijn behoefte Photoshop te leren.
  Deze cursus is een echte aanrader als je de belangrijkste Photoshop tools in de basis wilt begrijpen en praktisch wilt toepassen!”

 • Sonja van den Berk

  Marketing en communicatie adviseur


  “Ik had 1 op 1 begeleiding dus kon alle vragen stellen die ik wilde waardoor ik erg veel geleerd heb. De cursus was logisch opgebouwd en alle info kan ik teruglezen in het lesmateriaal wat je meekrijgt. Stefan is erg kundig en heeft veel plezier in het lesgeven.”