De avondcursussen starten weer in september 2021!

De avondcursussen start weer in september 2021!
In samenwerking met Microlab Academy starten de avondcursussen weer bij het Microlab. In september leer je Photoshoppen, in oktober leer je tekenen met Adobe Illustrator en in november start de avondcursus Adobe InDesign waarin je leert (online) pdf’s te maken en drukwerk te realiseren.

Gratis PDF: 70 handige resources voor vormgeving

Na een cursus of masterclass heb je de kennis van de grafische programma’s. Maar er komt meer kijken bij grafische vormgeving. Want we moeten allemaal input krijgen om output te kunnen leveren. Inspiratie op doen voor we iets nieuws kunnen creëeren.
Daarbij hoef je ook niet telkens het wiel opnieuw uit te vinden.

het-verschil-tussen-affinity-photo-designer-en-publisher

Het verschil tussen Affinity Photo, Designer en Publisher

De Affinity programma’s worden steeds bekender. Affinity is de enige concurrent van Adobe die een volledig DTP pakket aanbied. En dat ook nog eens voor een eenmalige prijs van 55 euro per programma. En in tijden van COVID bieden ze het ook regelmatig aan voor de helft(!). Vanwege de prijs, maar zeker ook vanwege de krachtige functionaliteiten maken veel mensen daarom ook de overstap naar Affinity. Maar wat is nu precies het verschil tussen de Affinity programma’s?

vernieuwde-affinity-cursus-video's

Verbeterd en uitgebreider: alle Affinity videocursussen op de Creatie Nest Academy zijn vernieuwd.

Het was een heel karwei maar het was nodig. De Nederlandstalige lesvideo’s van de Affinity Photo, Affinity Designer en Affinity Publisher videocursussen zijn volledig vernieuwd.

Soofos Artikel Over Creatie Nest ontmoet de opleider instructeur

Ontmoet de instructeur: een interview met Creatie Nest door Soofos

Onlangs werd ik geïnterviewd door Soofos. Zij lichten regelmatig opleiders uit en zo was het nu aan de beurt aan mij. Als een van de weinige Affinity opleiders wilde mij graag in het zonnetje zetten. Lees het hele interview hieronder.

artikel verschil affiinity and beyond photo designer publisher adobe concurrent

To Affinity and beyond! Met de komst van Affinity Publisher gaf Serif de grafische wereld een cadeau: StudioLink.

Er is een ster rijzende in de grafische wereld: Affinity. Om de opkomst van Affinity te begrijpen moeten we eerst kijken naar de huidige status quo en hoe deze tot stand is gekomen.

header interview creatie nest springest opleider cursussen grafische vormgeving

Je creatieve kracht ontdekken? Dit leer je van Creatie Nest: een interview van Springest

Springest is een website waar veel verschillende opleiders hun aanbod plaatsen. Mijn cursisten plaatsen daar een review wat ze van mijn cursussen vinden. Ik kan volledig zeggen dat ik daar heel trots op ben. Springest is ondertussen ook gestart om opleiders te interviewen en kozen ervoor om mij als een van de eerste uit te lichten. Lees hier het interview.

adobe premiere rush cursus videobewerking nieuw bij creatie nest grafische vormgeven leren

Nieuw! Cursus Adobe Premiere Rush: makkelijk en snel professionele video’s maken

Video’s maken bewerken hoeft niet moeilijk te zijn. Met de komst van Adobe Premiere Rush kan iedereen snel en makkelijk professionele video’s maken en bewerken.

Vernieuwd en verbeterd: de Creatie Nest Academy

Ik ben helemaal enthousiast. Het was een flinke klus maar nu kan ik eindelijk het nieuws de wereld in brengen. De nieuwe Creatie Nest Academy staat live! Mijn doel is om jou het plezier van creativiteit te leren. En ik geloof dat deze nieuwe academy het jou makkelijker maakt. Lees verder hoe jij daar gebruik van maakt.

TIP: CoolBackground.io

Heb je een mooie visual gemaakt die ondersteund moet worden door een afbeelding of illustratie? Dan biedt Cool Backgrounds een mooie oplossing. Je kunt de vorm, kleur en foto zelf kiezen en aanpassen.