fbpx

Desktop & Tablet Landscape

Tablet Portrait

Mobile

Lesvormen

De meeste cursussen worden gegeven op locatie bij de cursist in de vorm van een incompany training of privéles. Bij deze cursusvormen is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en vragen. We doorlopen een cursus in 1 tot 6 dagen, van 10:00 tot 16:00, waarbij we de stijl van jouw bedrijf betrekken bij het lesmateriaal. Neem contact op voor de mogelijkheden. Het kan soms voorkomen, bij particulieren/ privélessen, dat les op locatie niet mogelijk is. In dat geval is er eventueel de mogelijkheid om de cursus in Eindhoven te volgen.

Hieronder vind je de mogelijk lesvormen, gesorteerd van “maximale begeleiding” naar “zelf ontdekken”:

1. DTP Coaching: maximale begeleiding

Start je creatieve ontwikkeling en krijg maximale begeleiding en ondersteuning. Bij een coachingstraject haal jij het maximale uit je leerpotentie. Het is “the total package”, je krijgt toegang tot alles op de online academy. Daarnaast ga je aan de slag met 3 maandelijkse huiswerk cases waarin je alle opgedane kennis kunt toepassen en is er aan het einde van iedere case een online sparmoment waarin we al je persoonlijke vraagstukken behandelen. Na dit traject weet jij precies wat je met de programma’s doet!


1. (DTP) Masterclass: leer in 3 dagen

Creatie Nest biedt jou de kans om, via een persoonsgerichte dagcursus vormgeving, je kennis van het vormgeven te verdiepen. Creëer met het DTP traject of met de losse cursussen jouw unieke en grafische handelsmerk! Ideaal voor onder andere communicatiemedewerkers, marketingmedewerkers, (aspirant) vormgevers en HR personeel. Je bent na de cursus in staat zelf media aan te passen en te realiseren. Je ontlast hiermee de inhouse vormgever of het scheelt geld wat je normaal uitbesteed aan een media bureau.


2. DTP Avondcursus: klassikaal leren

Het is niet voor iedereen mogelijk om een dagcursus te volgen. Zowel financieel als qua tijdsinvestering. Om iedereen het plezier van creatief bezig te zijn te laten ervaren zijn is er de avondcursus DTP. Voor een goedkopere prijs kun je op deze manier toch alle kennis op doen van de Adobe programma’s. Klassikaal, in 4 of 12 weken.


3. Videocursus: ontdek het zelf

Alle cursussen van het cursusaanbod zijn ook als online video cursus af te nemen bijvoorbeeld als online cursus DTP. In dat geval, en ook als je een dagcursus of avondcursus afneemt, krijg je toegang tot het online leerplatform. Hierin vind je per Adobe en Affinity programma alle technieken die je nodig hebt. Staat er toch onverhoopt een techniek niet tussen? Dan maak ik die op maat voor je. De video’s worden regelmatig uitgebreid met extra content. Er wordt dus meer behandeld dan wanneer ik op locatie bij je kom.


Creatie Nest verzorgde opleidingstrajecten in partnership met