fbpx

Online videocursus, leren wanneer jij wilt

Keuze uit Adobe of Affinity, losse programma’s of het DTP traject, altijd inclusief al het achtergrond materiaal, 1 jaar toegang, modulair praktijkvoorbeelden toe te voegen

Videocursus Adobe DTP Traject

In het kort

Adobe of Affinity
Losse programma’s of het DTP traject
Van achter je eigen laptop
Optionele praktijkvoorbeelden

1 jaar gratis toegang tot de academy
Lesreader per programma
Theorie reader en whitepapers
Oefenopdrachten voor thuis

Praktische leermethode
Extra vormgevingstips
Begeleiding van ervaren vormgever
Certificaat van deelname

Alle cursussen van het cursusaanbod zijn ook als online video cursus af te nemen bijvoorbeeld als online cursus DTP. In dat geval, en ook als je een dagcursus of avondcursus afneemt, krijg je toegang tot het online leerplatform. Hierin vind je per Adobe en Affinity programma alle technieken die je nodig hebt.

Staat er toch onverhoopt een techniek niet tussen? Dan maak ik die op maat voor je. De video’s worden regelmatig uitgebreid met extra content. Er wordt dus meer behandeld dan wanneer ik op locatie bij je kom. Wil je weten wat er minimaal wordt behandeld? Kijk dan op de specifieke cursuspagina’s van de programma’s onder ‘Cursusaanbod‘.

Online leerplatform

Je krijgt naast toegang tot het online trainingsmateriaal ook een lesreader in PDF formaat die je voor altijd kunt houden. De video’s zijn ingedeeld in overzichtelijke modules zodat de video’s binnen een module mooi op elkaar aansluiten. De video’s zelf zijn telkens maar een paar minuten lang zodat je snel informatie op kunt zoeken.

Je koopt de videocursus in de Creatie Nest Academy Shop. De licentie geld voor één persoon. Je IP adres waarmee je inlogt bij de cursussen wordt indien mogelijk vastgelegd om te voorkomen dat meerdere mensen gebruik maken van hetzelfde account.

Looptijd & Updates

Als je een cursus of module afneemt heb je daar 12 maanden toegang toe op de Academy. Geheel transparant zonder automatische incasso’s en verborgen contracten. Na de 12 maanden sluit je account zelf tenzij je wilt verlengen.

In totaal zijn er meer dan 550 video’s waarin ik de werking van Adobe (Photoshop, Illustrator, InDesign), Affinity (Photo, Designer, Publisher) en Adobe Rush uitleg. Daar zitten ook video’s bij die enkele theorie vraagstukken behandelen en video’s met praktijkvoorbeelden.

Meer dan alleen techniekvideo’s

Bij het afnemen van een (video)cursus DTP Adobe of Affinity krijg je niet alleen toegang tot de video’s per programma. Er zijn modulair verschillende theorie- en praktijkmodules af te nemen, zo krijg je niet meer op je bord dan wat je nodig hebt. Je krijgt altijd de module “Theorie: Light”, en je kunt dit in de shop uitbreiden naar “Theorie: Regular” of “Theorie: Bold”. Daarnaast kun je er losse praktijkvoorbeelden bij nemen.

In de praktijkvoorbeelden laat ik je zien hoe een vormgever alle technieken gebruikt om media te ontwerpen en op te maken. Er zijn praktijkvoorbeelden van onder andere een logo, visitekaartje, iconen, poster, magazine cover en een magazine spread. Het voordeel van deze online omgeving is dat deze gratis uitgebreid en ge-update wordt met nieuwe video’s en verbeteringen.

Achtergrond informatie

Naast de lesvideo’s krijg je ook standaard veel extra’s erbij. Denk aan readers per programma maar ook veel achtergrondinformatie video’s en whitepapers:

  • Reader per Adobe of Affinity programma
  • Reader algemene vormgevingstheorie
  • Informatieblad algemene aanleverspecificaties
  • Reader over de meest gebruikte sneltoetsen
  • Video’s over de meest gebruikte sneltoetsen voor een betere workflow
  • Reader over het verschil tussen de kleursystemen
  • Video’s over de bekendste kleursystemen(RGB/ CMYK/ Pantone/ PMS/ Steunkleuren),
  • Video met uitleg van een gebruikelijke workflow,
  • Video’s over de verschillen tussen raster en vector

Praktijkvoorbeelden

Je hebt de mogelijkheid om optioneel modulaire praktijkvoorbeelden er bij te nemen. In deze praktijkvoorbeelden laat ik je zien hoe je de programma’s kan combineren om daadwerkelijke media te realiseren. Bij ieder praktijkvoorbeeld gebruik ik technieken die in de cursus gedoceerd worden. Het gaat daarom ook niet om (tekstuele) inhoud van de media die we als voorbeeld gebruiken, maar om het samenspel en de inhoudelijke technieken van de programma’s.

Meer dan 112 video’s over hoe de programma’s gebruikt worden met praktijkvoorbeelden. Denk aan een brochure opmaak, een social media template maken, iconen maken en meer. Bekijk ze hier.

Video Impressies

Photoshop – Retoucheren
Illustrator – Vormen Overvloeien
InDesign – Geometrische Vormen

Meest gekozen cursus

Alle programma’s van Adobe (Photoshop, Illustrator & InDesign) en Affinity (Photo, Designer & Publisher) zijn afzonderlijk af te nemen of gezamenlijk als DTP traject. Verreweg de meeste cursisten kiezen voor een DTP traject met de aanvullende achtergrondinformatie module en “Praktijkvoorbeeld Brochure“. Je krijg dan een optimaal duidelijk beeld van grafische vormgeving, opmaak en DTP.

BOVNL-Creatie-Nest-2018-2019

Interesse in een videocursus?

Wil je, op je eigen tempo, werken aan je creatieve ontwikkeling?
Koop dan de videocursus in de Academy Shop.