fbpx

Masterclass dagcursus DTP, op locatie bij jou of in Eindhoven

Keuze uit Adobe of Affinity, losse programma’s of het DTP traject, 1 dag per programma, inclusief toegang tot de online academy, altijd met persoonlijke aandacht en aangepast op jouw leerbehoefte

Adobe DTP Traject - dagcursus avondcursus en videocursus grafische vormgeving

In het kort

Cursusdagen in overleg
3 dagen van 10:00 tot 16:00
Bij jou op locatie of in Eindhoven
Persoonlijke aandacht

1 tot 4 personen
Lesreader per programma
Theorie reader en whitepapers
Oefenopdrachten voor thuis

1 jaar gratis toegang tot de academy
Extra vormgevingstips
Begeleiding van ervaren vormgever
Certificaat van deelname

Masterclass – Incompany of Privéles

Creatie Nest biedt jou de kans om, via een persoonsgerichte dagcursus vormgeving, je kennis van het vormgeven te verdiepen. Creëer met het DTP traject of met de losse cursussen jouw unieke en grafische handelsmerk! Vaak worden nieuwe werknemers op deze kwalificaties gescreend en kan het een spelbreker zijn bij de zoektocht naar bijvoorbeeld een nieuwe baan.

Ideaal voor onder andere communicatie medewerkers, marketing medewerkers, (aspirant) vormgevers en HR personeel. Je bent na de cursus in staat zelf media aan te passen en te realiseren. Je ontlast hiermee de inhouse vormgever of het scheelt geld wat je normaal uit besteed aan een media bureau.

Laagdrempelige software

Grafische vormgeving is vandaag de dag niet meer weg te denken in bijna alle bedrijven en sectoren. Met cursussen die specifiek gericht zijn op vormgeving en opmaak van media, ben je na de cursussen in staat om deze nieuw verworven vaardigheden toe te voegen voor je (toekomstige) werk. De Adobe pakketten zijn toegankelijker dan de laatste jaren waardoor het voor bedrijven interessant is om personeel te hebben die verstand hebben van vormgeving. Zeker als communicatie en marketing medewerker is een dagcursus vormgeving een grote toevoeging aan je vaardigheden. Je kunt in sommige gevallen een deel van de kosten vergoed krijgen via de belastingdienst.

Meest gekozen masterclass

De cursus die verreweg het meest gekozen wordt is het Adobe DTP Traject. De meeste cursisten werken vooral met Photoshop en InDesign. Met Illustrator hoeven zij meestal geen nieuwe logo’s te maken maar willen ze wel in staat zijn om vector werk aan te kunnen passen. Een dagcursus DTP biedt dan alles wat je wilt.

Jouw persoonlijke ontwikkeling

Het grote voordeel van een privé dagcursus vormgeving is dat je op jouw niveau aan het werk gaat en je volledige aandacht krijgt. Hierdoor is er vaak meer ruimte voor persoonlijke aandacht en vragen die betrekking hebben op jou persoonlijke ontwikkeling. De privé lessen vinden plaats in overleg op een doordeweekse dag of zaterdag, van 10:00 tot 16:00 bij de cursist op locatie. Het kan voorkomen dat dat niet mogelijk is. In dat geval bestaat er een optie om de cursus in Eindhoven te volgen. Een incompany cursus kan gegeven worden in groepen van maximaal 5 personen. Ook hier zal zo veel mogelijk de huisstijl betrokken worden bij het lesmateriaal.

Extra tips

Creatie Nest staat voor informele en professionele trainingen waarbij je in 1 tot 3 cursusdagen het werken met Photoshop, Illustrator en InDesign jezelf eigen maakt. Je leert deze programma’s beheersen onder begeleiding van een ervaren docent met jaren ervaring als vormgever. Omdat ik zelf als vormgever opgeleid ben geef ik je tijdens de les tips die niet alleen met het programma te maken hebben maar ook met je workflow en met algemene vormgeving. Deels doe ik dat op mijn blog, video’s, whitepapers, readers en deels in de les zelf. In combinatie met mijn ervaring als docent kan ik je in één dag de basis van de programma’s uitleggen.

Springest opleider Creatie Nest grafisch cursussen beste opleider

Lesdata

Door de kennis van de drie programma’s in combinatie met mijn tips wordt je eigen creativiteit vanzelf aangewakkerd! Ik leer je hoe het werken met Adobe programma’s jouw unieke creativiteit tot uiting komt. Schrijf je in voor een dagcursus vormgeving of neem contact op voor meer informatie.

Na een inschrijving neem ik telefonisch contact met je op. We bepalen dan samen welke lesdata het beste uitkomen.  Aan de hand van je kennis van het programma en je leerdoelen stel ik een persoonlijk leerplan op, gebaseerd op jouw professionele behoefte. Zo haal jij het maximale uit de cursus!

Interesse in een dagcursus?

Wil jij werken aan je creatieve ontwikkeling?