fbpx

Desktop & Tablet Landscape

Tablet Portrait

Mobile

Ervaringen Cursus Adobe Illustrator

Er kan natuurlijk veel gezegd worden door mijzelf om aan te geven hoe een cursus in elkaar steekt en wat ik er aan doe om de kwaliteit hoog te houden maar uiteindelijk is het de cursist die bepaalt of een cursus geslaagd is of niet. Daarom zie je op deze pagina de reviews voor de Adobe Illustrator cursus. Een dank je wel voor alle cursisten die de tijd hebben genomen om een ervaring hebben achter te laten.

 • Lindy Kleijn-Smit

  Ondernemer


  “Ontzettend leuke maar vooral leerzame dag! Omdat het 1 op 1 was kan je op je eigen tempo de stof doornemen. En Stefan legt alles op een fijne en duidelijke manier uit en voelt goed aan waar je sneller door de stof kan en waar je wat meer oefening nodig hebt. De toegang tot de leerstof en filmpjes die je na je cursus ook krijgt is geweldig: zo kan je nog even terugkijken hoe iets ook alweer ging! Echt een aanrader deze cursus!”

 • Alex van Hoof

  Hoofdredacteur


  “De inhoud van de cursus is to-the-point, en afgestemd op de persoonlijke capaciteiten, interesses en vaardigheden. Ook is Stefan zeer geduldig: snap je het niet, dan legt hij het nog een keer uit, en dan nog een keer…, totdat je het door hebt.”

 • Gerard Jansen

  Ondernemer


  “Topcursus gehad van Stefan. Ik zocht een cursus om de basis van Illustrator uitgelegd te krijgen waar ik zelf verder mee kon experimenteren. Doordat de cursus 1-op-1 is, is er meer dan voldoende ruimte om vragen te stellen en leer je een goede basis van het programma. Een aanrader!”

 • K vd Bij

  Teamleider


  “Na de cursus Photoshop en InDesign heb ik onlangs ook bij Creatie Nest de cursus Adobe Illustrator gevolgd.

  Wederom erg leerzaam. In een logisch patroon heb ik de belangrijkste functionaliteiten van Adobe Illustrator geleerd.

  Stefan is een sociaal vaardig persoon met enorm veel kennis en ervaring van Photoshop, InDesign en Illustrator. Hij heeft ook nog eens het geduld en de gave om dit goed over te brengen.

  Kortom, Creatie Nest en Stefan bedankt, en voor eventuele geïnteresseerden in een cursus Illustrator; zoek niet verder”

 • Kirsti Linden

  Digital Marketing Coordinator


  “Een fijne dagcursus Illustrator gehad, waarbij bijna alle aspecten worden behandeld voor een goede basiskennis. Stefan komt zelf ook met veel praktische voorbeelden uit de praktijk, en geeft veel tips m.b.t hulp-websites, templates, downloaden van beeldmateriaal etc. Zo heb je ook echt wat aan deze cursus in de praktijk. Mocht je nog vragen hebben na afloop, kan je altijd terug kijken in de reader of Stefan persoonlijk een email sturen. Hij is altijd bereikbaar.”

 • Agihard Prod.

  Creative Director


  “Na de basiscursus Photoshop ook de cursus Illustrator laten doceren door Stefan. Wederom uitermate tevreden over onze samenwerking.

  Stefan is een docent die je iedereen toewenst. Hij is enthousiast, bevlogen, persoonlijk zeer betrokken en weet iedereen in een korte tijd een hoop kennis bij te brengen door zijn expertise en ervaring. In een dag tijd van abracadabra naar het beheersen van de basisprincipes van Illustrator. Een bijscholing die meteen zijn vruchten afwerpt in ons bedrijf.

  Dankjewel Stefan en tot gauw als we toe zijn aan de gevorderden cursus!”

 • J. Vos

  Senior Tax Manager


  “Het was een leuke en zeer leerzame cursus over Illustrator! Stefan legt alles rustig uit totdat je het snapt en geeft alle ruimte voor vragen. Tijdens de cursus krijg je ook goed de gelegenheid om te oefenen en ook nuttige tips over sites die je kan gebruiken. Na deze cursus kan je echt zelf aan de slag met Illustrator, top!”

 • Chantal Schoen

  Event & Relations Manager


  “Het was zeker dezelfde kwaliteit zoals de eerdere Photoshop cursus/ workshop, die we Stefan Hensen hadden ontvangen. Ook deze Illustrator cursus was weer erg leuk, gezellig en vooral leerzaam!”

 • Strategy | Brand & Identity | Digital | PR | Content & Creation


  “Tijdens deze lesdag is er een wereld voor me open gegaan. Ik had nul ervaring met Illustrator, maar kan na deze verhelderende dag wel zeggen dat ik het programma in de basis snap en al aardig uit de voeten kan.

  Stefan geeft ontzettend leuk les en heeft een leerzaam programma in elkaar gezet. Een echte aanrader!”