fbpx

Strippenkaart – ondersteuning voor je persoonlijke vraagstukken

Je volgt een DTP cursus en hebt goed in de vingers hoe de programma’s werken. Maar stel je voor: je werkgever vraagt aan jou of je een hondertal flyers wilt opmaken en bestellen. Je begint er aan en weet vrij zeker dat je het met de geleerde kennis goed hebt opgemaakt maar wil dit de eerste keren toch nog even laten checken. Een begrijpelijke situatie voor iemand die net start met de grafische programma’s.

Daar is de strippenkaart voor.

Het kan spannend zijn om de eerste paar keer je drukwerk te bestellen, zeker als het om grote oplages gaat. Ook als je next level gaat en de programma’s gaat combineren kun je ook tegen onverwachte problemen aanlopen in je workflow.  Of als je een heel specifiek probleem hebt in bijvoorbeeld Adobe Illustrator of Affinity Photo. In al die gevallen is een strippenkaart ideaal.

Geen media bureau meer nodig
Een media bureau rekent meestal minimaal 75 euro per uur. Ook als je wijzigingen op een bestaande media uiting wilt doorvoeren. Eén van de redenen dat cursisten een cursus volgen is dat deze kosten hoog zijn. Na een cursus kun jij ook zelf vooruit. Toch ga je altijd tegen jouw eigen persoonlijke vraagstukken aanlopen. Dan is het fijn dat je terug kunt vallen op een strippenkaart met je al je specifieke vragen.

Looptijd
Er zijn verschillende strippenkaarten aan te vragen. Het handigst is om dit meteen bij je inschrijving te doen. Iedere strippenkaart is 12 maanden geldig. Neem je deze meteen bij je inschrijving mee dan heb je een totaalpakket van cursus, online leerplatform en strippenkaart waarvan de looptijd hetzelfde is. Je bent ook vrij om een strippenkaart los te bestellen.

Wat krijg je voor een consult?
Per vraagstuk gaat er een strip, oftewel een consult, af. Onafhankelijk van de grootte van je vraagstuk. Er worden geen extra kosten gerekend als ik er langer dan een uur mee bezig ben. Ik doe research, check of je document goed in elkaar zit en maak indien nodig een video uitleg op maat waarin ik je vraagstuk bespreek en je de oplossing aanreik. Op deze manier heb jij zekerheid en kun je mee kijken met een vormgever. Daar word jij uiteindelijk ook weer wijzer van. Win-win voor iedereen.

Voordelen t.o.v. een terugkomdag
Waar een terugkomdag een sessie is waarin we al je vraagstukken in een keer behandelen, kun je je vraagstuk met een strippenkaart meteen bij me neerleggen. Een praktisch voorbeeld: we hebben deze week de cursussen afgerond. En over 2 weken moet je je eigen gemaakte flyers laten drukken. Dan wil je daar zo snel mogelijk feedback op. Als er over 6 weken een terugkomdag gepland staat is dat een stuk lastiger. Doorgaans krijg je binnen 24 uur bericht terug op je vraag, afhankelijk van de grootte van je vraagstuk.

Bekijk de strippenkaart in de shop