fbpx

Freepik

Als je een vector illustratie nodig hebt is het, met enige ervaring, makkelijk om deze zelf te maken. Hetzelfde geld voor een ontwerp voor bijvoorbeeld een flyer of andere visual. Maar wat nou als je dat nog lastig vindt? Die kans is vooral groot als je geen vormgever bent maar wel weet hoe je grafische bestanden aan moet passen. Bijvoorbeeld als communicatie of marketing medewerker. In dat geval is er een oplossing!


Freepik is een website boordevol met vector illustraties en ontwerpen voor bijvoorbeeld flyers en banners in Photoshop of Illustrator bestand. Als je geen account hebt kun je deze graphics gewoon downloaden en gebruiken. Ze vragen dan alleen of je een verwijzing naar Freepik wilt laten staan. Je kunt ook een Premium account afsluiten voor 7,50 dollar per maand. Daarmee heb je toegang tot nog meer bestanden en hoef je Freepik niet te vermelden bij gebruik van een bestand.

More than a million free vectors, PSD, photos and free icons. Exclusive freebies and all graphic resources that you need for your projects.

Je kunt ook delen van een bestand gebruiken om dat weer te verwerken in je eigen vormgeving. Op die manier zou je Freepik niet hoeven te vermelden omdat jou ontwerp weer totaal anders is dan het gedownloade bestand. Op deze manier hoef je niet telkens het wiel opnieuw uit te vinden door snel vector graphics te downloaden. Het werkt snel en je hoeft er geen vormgever voor te zijn!

Gerelateerde berichten

Creatie-Nest-Cursus-Affinity-Publisher-DTP
Creatie-Nest-Cursus-Affinity-Publisher-DTP