fbpx
Creatie-Nest-Cursus-Affinity-Publisher-DTP

Affinity Publisher cursus bij Creatie Nest

Yes! Het cursusaanbod van Creatie Nest bevat nu ook Affinity Publisher Hiermee is ook een DTP traject van de Affinity programma’s mogelijk. De tegenhangers van Adobe Photoshop is Affinity Photo, de tegenhanger van Adobe Illustrator is Affinity Designer en die van Adobe InDesign is dus Affinity Publisher. De cursussen kunnen gevolgd worden op de desktop/ laptop of op de iPad. Omdat niet alle functies in de iPad variant zitten raden wij de desktop versie aan.

Affnity Publisher is sinds eind 2019 officieel uit de test versie. In de test versie hadden meer dan een miljoen mensen zich al aangemeld bij het product en het programma wint alleen maar aan populariteit. Samen met Affinity Photo en Affinity Designer is er nu een waardige tegenhanger voor de Adobe DTP programma’s. Geen zin meer in het dure abonnement van Adobe? Dan is Affinity een goed alternatief. Het voordeel van Adobe is dat het continu ge-update wordt voor dat maandbedrag. Maar bij Affinity  betaal je eenmalig (op het moment van schrijven €55 voor de laptop versie en €20 voor de iPad versie) en je bezit dan het hele programma.

Laptop versie en iPad versie
De programma’s van Affinity zijn zowel beschikbaar op de laptop als op de iPad. Creatie Nest verzorgt cursussen voor beide varianten. Omdat niet alle functies in de iPad variant zitten raden wij dan ook de laptop versie aan. De iPad versie is een aanvulling op de laptop versie en (nog) niet echt een volwaardig stand-alone applicatie.

Kijk bij het cursusaanbod de specifieke onderdelen per Affinity cursus. Interesse? Neem contact op of schrijf je in.

Gerelateerde berichten
Creatie-Nest-Cursus-Affinity-Publisher-DTP
Creatie-Nest-Cursus-Affinity-Publisher-DTP