fbpx

Nieuw! Online cursussen

Als je een cursus volgt krijg je naast een reader in PDF formaat ook 6 maanden gratis toegang tot het online trainingsmateriaal. Deze video’s zijn ingedeeld in overzichtelijke modules zodat de video’s binnen een module mooi op elkaar aansluiten. De video’s zelf zijn telkens maar een paar minuten lang zodat je snel informatie op kunt zoeken.

Certificaat
Iedere video/ les kun je afvinken waardoor je voortgang opgeslagen wordt. Heb je alle video’s afgevinkt? Dan kun je hier een certificaat van downloaden.

Updates
In totaal zijn er minimaal 144 video’s waarin ik de werking van Photoshop, Illustrator en InDesign uitleg. Daar zitten ook video’s bij die enkele theorie vraagstukken behandelen. Het voordeel van deze online omgeving is dat deze gratis uitgebreid en ge-update wordt met nieuwe video’s en verbeteringen. Loop je ergens tegenaan wat je graag uitgelegd wilt zien in een video van een paar minuten? Neem dan even contact met me op.

Verlengen
Wil je de video’s na de 6 maanden nog kunnen bekijken? Koop dit product dan in de shop. Wil je dit liever via factuur betalen? Stuur dan een mailtje via het emailadres op de contact pagina.

Video’s bekijken zonder fysieke cursus
Het is ook mogelijk om de cursusvideo’s te bekijken zonder dat ik bij jouw op locatie kom. Koop in dat geval je cursus in de shop. Wil je dit liever via factuur betalen? Stuur dan een mailtje via het emailadres op de contact pagina.

Gerelateerde berichten
Creatie-Nest-Cursus-Affinity-Publisher-DTP
Creatie-Nest-Cursus-Affinity-Publisher-DTP