fbpx

Cursussen op locatie kunnen doorgaan tijdens COVID-19

Ondanks de maatregelen van de overheid is het nog steeds mogelijk om een dagcursus te volgen bij jou op locatie. De anderhalve meter regel kan dan nog steeds gehandhaafd worden. Zelfs als je geen extern scherm hebt.

Met extern scherm
Ben jij, of je werkgever, in het bezit van een extern computer of televisiescherm? Dan zitten we 1,5 meter uit elkaar en doe ik alles voor op het externe scherm. Er verandert niet behalve de afstand tussen ons in. Op deze manier kunnen de dagcursussen op locatie gewoon doorgaan.

Zonder extern scherm
Beschik je niet over een extern scherm? Dan is het nog steeds mogelijk om een cursus op locatie te volgen. In dat geval zitten we ook 1,5 meter uit elkaar. Ik leg je alles uit wat je moet weten en zodra ik iets voor moet doen op mijn eigen scherm doen we dat via Zoom of Microsoft Teams. Je ziet dan op je eigen scherm wat ik doe. Dat werkt hetzelfde als een online avondcursus, met het voordeel dat er meer persoonlijke aandacht is doordat ik bij jou in dezelfde ruimte zit en je in 1 dag de gehele cursus volgt.

Op beide manieren blijft de anderhalve meter regel gehandhaafd en kun je nog steeds werken aan je eigen creatieve ontwikkeling. Check het cursusaanbod voor de cursussen of neem contact op als je vragen hebt.

Gerelateerde berichten
Creatie-Nest-Cursus-Affinity-Publisher-DTP
Creatie-Nest-Cursus-Affinity-Publisher-DTP