fbpx

De voordelen van een incompany training

Ik geloof in daadkrachtige cursussen met een persoonlijke benadering. Geen cursus in de avonduren waarbij de inhoud te veel opgebroken wordt, maar een cursusdag waarin je bekend raakt met één programma. Waarbij je in een relatief korte tijd snel vertrouwd raakt met de basis principes van een programma. Met deze aanpak kun je snel vooruit. Zo heb je een goed startpunt die gesterkt is in kennis zodat je weet wat je doet.

Praktisch en efficiënt
Iedereen is druk. En tijd is geld. Het is daarom voor de meeste van belang om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan. Mijn ervaring is dat als cursisten al een (drukke) werkdag achter de rug hebben ze het vaak lastig vinden om ’s avonds nog een cursus te volgen. Thuis loopt het huishouden ook vaak door, wil je sporten of je sociale leven onderhouden. Een avondcursus wordt vaak ook nog eens verdeeld over meerdere weken. En omdat veel van deze programma’s veel inhoudelijke verwijzingen hebben, zijn die connecties moeilijker te zien als je op week 3 weer wordt gewezen op iets uit de les van week 1. Al met al heb ik geleerd dat dit niet de meest praktische en efficiënte wijze van les geven is. En dat het lastig is voor de cursist om het programma te doorgronden.

Kennis is ervaring door herhaling
Doordat je in één dag les krijgt van mij, een docent met jarenlange ervaring als vormgever, bezit je ná deze dag de fundamentele basiskennis van Photoshop, Illustrator, InDesign, WordPress of WooCommerce. Welke cursus variant je ook kiest, het komt altijd aan op herhaling. Herhaling wordt uiteindelijk ervaring. Door het volgen van een incompany training bij Creatie Nest kan ik je alle kennis in één keer aanbieden. Doordat ik als vormgever heb gewerkt ken ik het proces van het ontwikkelen van een media uiting. Hierdoor kan ik je tips geven die je helpen om snel mooie media vorm te geven. Juist als je geen vormgever bent.

Kleine groepen
Een incompany training geef ik in kleine groepen van maximaal 4 personen. Bij een groter aantal worden de cursisten in meerdere groepen verdeeld. Zo kan ik garanderen dat ik jou alle aandacht kan geven om de programma’s in je op te nemen. Sommige cursisten pakken het nou eenmaal sneller op dan de ander en in grotere groepen kan de aandacht van de docent zich hierdoor te veel richten op de cursisten die er meer moeite mee hebben. Mijn doel is om jou kennis mee te geven.

Basis en maatwerk
De incompany trainingen zijn basistrainingen maar kunnen ook als maatwerk cursus gegeven worden. Hierdoor komt er meer focus op de stijl van het bedrijf en kan die betrokken worden bij het lesmateriaal. Er wordt sowieso gekeken naar de leerdoelen van cursist zodat je na de cursus meteen jouw eigen media vorm kan geven of aanpassen. Je leert de basis van de programma’s terwijl je gericht aan de slag gaat. Vind je het fijn om na een aantal weken een (halve) dag in te plannen, zodat we eventuele problemen waar je tegenaan loopt, te bespreken en op te lossen? Boek dan een losse extra cursusdag of geef dit aan bij je inschrijving.

Gerelateerde berichten
Creatie-Nest-Cursus-Affinity-Publisher-DTP
Creatie-Nest-Cursus-Affinity-Publisher-DTP