fbpx
adobe premiere rush cursus videobewerking nieuw bij creatie nest grafische vormgeven leren

Nieuw! Cursus Adobe Premiere Rush: makkelijk en snel professionele video’s maken

Video’s maken bewerken hoeft niet moeilijk te zijn. Met de komst van Adobe Premiere Rush kan iedereen snel en makkelijk professionele video’s maken en bewerken.

Video’s maken hoeft niet veel tijd te kosten. Ook hoeft het geen hogere wiskunde te zijn. Met Adobe Premiere Rush (ook wel Adobe Rush genoemd) bewerk jij in no time video’s. Adobe heeft Premiere en Premiere Rush. Waar Adobe Premiere een hoge leercurve heeft en moeilijk is om te leren, er worden tenslotte hele Hollywood films mee gemonteerd, is Premiere Rush de laagdrempelige versie met de meest gebruikte functies. Je kunt overal waar je bent – op je telefoon of je computer – hoogwaardige video’s maken, bewerken en delen. Leuk, intuïtief en net zo snel als social media.

In Adobe Rush zitten de meest gebruikte videobewerkingsfuncties en technieken die je nodig hebt. Zonder de poespas die je wel in Adobe Premiere vind. In Adobe Rush kun je makkelijk video’s knippen, werken met tekst, werken met audio, video’s versnellen of vertragen en je video’s aanpassen qua kleur. Ben je klaar met je video? Dan exporteer je die heel makkelijk naar je computer of direct naar je social media kanalen.

Adobe Rush komt met een tablet en telefoon versie. Je kunt dus altijd, overal en op ieder apparaat je video’s bewerken en exporteren.

Wil jij je ook verdiepen in videobewerking. Vergeet Adobe Premiere en start met Adobe Rush! Beschikbaar in een videocursus in de shop of als dagcursus met meer begeleiding.

Gerelateerde berichten
Creatie-Nest-Cursus-Affinity-Publisher-DTP
Creatie-Nest-Cursus-Affinity-Publisher-DTP