fbpx

Desktop & Tablet Landscape

Tablet Portrait

Mobile

Carly in een notendop

Als kind deed ik niets liever dan kletsen over van alles en nog wat. Later kwamen hier de tekeningen bij en al snel wist ik dat ik iets wilde doen met communicatie. Na het behalen van mijn diploma in 2012 aan het Grafisch Lyceum Rotterdam vond ik het geweldig om ideeën tot leven te laten komen. Dat deed ik bij allerlei soorten bedrijven. Bij kleine bedrijven en grote mediabureau’s werkte ik aan UI/ UX van websites, branding van bedrijven en campagnes.

Nu zit ik weer terug in de schoolbanken van de Design Academy Eindhoven, want ik ben heilig van overtuigd dat zolang je nieuwsgierig bent er altijd wat nieuws valt te leren. Met veel plezier geef ik dan ook mijn grafische kennis door aan andere die zich creatief willen ontwikkelen. Het is allemaal te leren, en ik leer je dat graag.

Carly geeft met enthousiasme haar ervaring in het vormgeven door tijdens de avondcursussen. Ook dagcursussen die plaats vinden in het Microlab in Eindhoven worden met een glimlach en enthousiasme door Carly gegeven.

Microlab

Dagcursussen die in Eindhoven gegeven worden en de avondcursussen vinden plaats in het Microlab in Eindhoven. Een kleurrijke omgeving waar je creativiteit aangewakkerd word. Het Microlab is gelegen op Strijp-S, het creatieve hart van Eindhoven.

Geen saaie witte muren en kale vergaderruimtes maar kleuren, patronen en foto’s op bijna iedere muur van dit pand. De gangen hangen vol met illustraties en indien mogelijk ook nog eens een lunch buffet in de skybar. Met een geweldig uitzicht op Eindhoven.