fbpx

Blog artikel

De avondcursussen starten weer in september 2022!

In samenwerking met Microlab Academy starten de avondcursussen weer bij het Microlab. In september leer je Photoshoppen, in oktober leer je tekenen met Adobe Illustrator en in november start de avondcursus Adobe InDesign waarin je leert (online) pdf’s te maken en drukwerk te realiseren.

Een avondcursus is ideaal voor mensen die niet onder werktijd een cursus kunnen volgen. De Adobe cursussen vinden plaats in Eindhoven bij het Microlab op een doordeweekse avond. Je leert een programma in 4 weken tijd, 1 keer per week, op een dinsdagavond, van 18:30 tot 21:00. Het Adobe DTP traject omvat Adobe Photoshop, Adobe Illustrator en Adobe InDesign. Een individueel programma leer je dus in 4 weken, alle de 3 DTP programma’s leer je in 12 weken.

Wil je meedoen? Schrijf je dan in op de wachtlijst en we nemen contact met je op.

Avondcursus Photoshop Illustrator of InDesign
Meer informatie

Wil jij meer weten van Photoshop, Illustrator of InDesign? Dan is een avondcursus DTP iets voor jou. Bekijk de avondcursus pagina voor meer informatie en de planning. Of stuur me een berichtje op WhatsApp of mail me als je nog vragen hebt.

Wachtlijst

Wil jij ook klassikaal werken aan je creatieve ontwikkeling? Zet jezelf dan op de wachtlijst.

Wil jij ook zelfstandig kunnen vormgeven?

Kijk dan eens naar het Adobe DTP Traject. Verreweg de meeste cursisten kiezen voor deze cursus omdat ze dan alle offline en online media zelfstandig kunnen realiseren, zonder tussenkomst van een vormgever.