De avondcursussen starten weer in september 2021!

In samenwerking met Microlab Academy starten de avondcursussen weer bij het Microlab. In september leer je Photoshoppen, in oktober leer je tekenen met Adobe Illustrator en in november start de avondcursus Adobe InDesign waarin je leert (online) pdf’s te maken en drukwerk te realiseren.

Een avondcursus is ideaal voor mensen die niet onder werktijd een cursus kunnen volgen. De Adobe cursussen vinden plaats in Eindhoven bij het Microlab op een doordeweekse avond. Je leert een programma in 4 weken tijd, 1 keer per week, op een dinsdagavond, van 18:30 tot 21:00. Je kunt een individueel programma volgen zoals bijvoorbeeld alleen Photoshop en je kunt ook een avondcursus DTP traject volgen. Het DTP traject omvat Adobe Photoshop, Adobe Illustrator en Adobe InDesign. Een individueel programma leer je dus in 4 weken, alle de 3 DTP programma’s leer je in 12 weken.

Echter raad ik persoonlijk het DTP Traject aan omdat het een compleet beeld van vormgeving en de mogelijkheden geeft. Dat is om die reden ook verreweg meteen de meest gevolgde cursus. Het minimale aantal cursisten per programma is 2 personen.

Meer informatie

Wil jij meer weten van Photoshop, Illustrator of InDesign? Dan is een avondcursus DTP iets voor jou. Bekijk de AVONDCURSUS pagina voor meer informatie of stuur me een berichtje op WhatsApp of mail als je nog vragen hebt.

Inschrijven

Inschrijven kan via de webshop van de Creatie Nest Academy.

Planning

Gerelateerde berichten
het-verschil-tussen-affinity-photo-designer-en-publisher

Blog Categorieën