fbpx
Marketing communicatie ontwerp algemene aanleverspecificaties drukwerk printmedia Adobe Affinity InDesign Publisher tip workflow gratis ebook pdf

Gratis download: algemene aanleverspecificaties voor drukwerk

Je hebt je drukwerk opgemaakt en wilt deze versturen naar een drukkerij. Om er zeker van te zijn dat de drukker jouw drukwerk goed kan afdrukken moet je PDF voldoen aan een aantal specificaties. Ondanks dat er kleine verschillen kunnen zijn onder drukkers zijn er toch algemene instellingen die iedere drukkerij wil hebben. En die instellingen heb ik voor jou in een gratis download gezet.

Hieronder vind je een link om een overzicht te downloaden van de meest gebruikte aanleverspecificaties voor drukwerk. Per product en per drukkerij kunnen er kleine verschillen zijn zoals de aflooplengte en DPI/ PPI. Raadpleeg dus altijd even de aanleverspecificaties van jouw drukker om er zeker van te zijn dat jouw PDF perfect aangeleverd wordt. Zeer waarschijnlijk zijn de aanleverspecificaties die je hier ziet perfect om jouw drukwerk goed te laten drukken. Kom je er niet uit? Neem dan contact op en ik kijk even met je mee.

Download hier de PDF versie met daarin alle informatie.

Gerelateerde berichten
Vormgeven met Adobe InDesign
Avondcursus Photoshop Illustrator of InDesign
Resources Vormgeving creatie nest